Ζέτα Δούκα : Ζέτα Δούκα: Κύμα συμπαράστασης από συναδέλφους μετά την ... - Όπως δεν έχει χρειαστεί ποτέ μέχρι τώρα στην καριέρα της.

Ζέτα Δούκα : Ζέτα Δούκα: Κύμα συμπαράστασης από συναδέλφους μετά την ... - Όπως δεν έχει χρειαστεί ποτέ μέχρι τώρα στην καριέρα της.. Η ζέτα δούκα έδωσε συνέντευξη στον αρτ 90,6 fm και τον λάζο μαντικό και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον ανδρέα μικρούτσικο και το εν λόγω συμβάν και η ηθοποιός είπε: Τη μονάκριβη κόρη της βάφτισε η ζέτα δούκα την κυριακή στον γαλατά τροιζινίας. Η ζέτα δούκα αναθεωρώντας παλαιότερες της απόψεις για την απόκτηση ενός παιδιού, δηλώνοντας κατηγορηματικά τότε πως η μητρότητα δεν ήταν προτεραιότητά της, επιθυμεί πλέον και διακαώς να γίνει μητέρα. Η ηθοποιός σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση η ζέτα: Η ζέτα δούκα είναι μία από τις αγαπημένες γυναίκες ηθοποιούς αλλά και μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ.

Η ηθοποιός σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση η ζέτα: Συγκεκριμένα, η ζέτα δούκα ανέφερε τα εξής: Η ζέτα δούκα, έγινε μαμά τον απρίλιο (2016) και έκτοτε διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της. Τον απρίλιο του 2016 η ηθοποιός και ο σύζυγός της μιχάλης χατζηαντωνάς καλωσόρισαν στη ζωή τη μικρή θάλεια, που έδωσε νόημα στην καθημερινότητά τους, όπως έχει αποκαλύψει η ευτυχισμένη μαμά. Τα γενέθλια της κόρης της και οι παραμυθένιες.

Ζέτα Δούκα: «Έχω υποστεί βία σε σχέση» (vid) - https ...
Ζέτα Δούκα: «Έχω υποστεί βία σε σχέση» (vid) - https ... from eretikos.gr
Σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός, ο γιώργος κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία. Για χάριν μιας παλιάς ταινίας, η ηθοποιός ζέτα δούκα, εμφανίζεται ολόγυμνη στο φακό του φωτογράφου της δείτε το βίντεο Η ζέτα δούκα και ο μιχάλης χατζηαντωνάς παραμένουν full in love και ευτυχισμένοι μετά από τόσα χρόνια σχέσης και το ζευγάρι απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την κόρη του, θάλεια. Στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, η ζέτα δούκα είχε κολάσει τους πάντες με τα απίστευτα γυμνά της! «δεν έχω να πω κάτι για τον ανδρέα μικρούτσικο. Τη μονάκριβη κόρη της βάφτισε η ζέτα δούκα την κυριακή στον γαλατά τροιζινίας. Η ζέτα δούκα αποκαλύπτει πρώτη φορά ότι με τον σύντροφό της είχε χωρίσει, όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος. Η ζέτα δούκα σοκάρει με τις αποκαλύψεις που έκανε πριν από λίγη ώρα στον αέρα της εκπομπής πάμε δανάη στο mega.

Σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός, ο γιώργος κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

Συγκεκριμένα, η ζέτα δούκα ανέφερε τα εξής: Η ζέτα δούκα είπε χαρακτηριστικά: Όπως είπε και η ίδια στην ελένη, ήθελε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό για. Η ζέτα δούκα είναι μία από τις αγαπημένες γυναίκες ηθοποιούς αλλά και μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ. Η ζέτα δούκα αποκαλύπτει πρώτη φορά ότι με τον σύντροφό της είχε χωρίσει, όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη λεκτική και σωματική βία που υπέστη κατά τη διάρκεια της παράστασης «πιο κοντά» από τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό. Άλλωστε αυτό φαινόταν και στα χαρακτηριστικά του προσώπου της που έδειχνε πιο όμορφη και πιο ανανεωμένη από ποτέ. Ήταν μια πάρα πολύ άσχημη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων η ζέτα δούκα. Μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές, η ζέτα δούκα επέστρεψε πίσω στην καθημερινότητά στην αθήνα και θέλησε να κάνει μία αλλαγή για να ανανεωθεί αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας ήρθε τον προηγούμενο μήνα η ζέτα δούκα, η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση που κρίθηκε απαραίτητη. Για χάριν μιας παλιάς ταινίας, η ηθοποιός ζέτα δούκα, εμφανίζεται ολόγυμνη στο φακό του φωτογράφου της δείτε το βίντεο Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Γνωστή για την ευαισθησία της απέναντι στις διατροφικές διαταραχές, η ηθοποιός ζέτα δούκα είναι πρότυπο υγιεινής ζωής. Μιλώντας στην εκπομπή «πάμε δανάη» η ζέτα δούκα εξομολογήθηκε ότι ο ηθοποιός γιώργος κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

Αρχικά, η ζέτα δούκα μιλώντας στο mega αναφέρθηκε στην υγεία της και τα διατροφικά προβλήματα που είχε στο παρελθόν τονίζοντας ότι «ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο. Από τις πιο καυτές γυναίκες της ελλάδας είναι η ζέτα δούκα και θυμόμαστε έτσι τα καλύτερα γυμνά της! Τη μονάκριβη κόρη της βάφτισε η ζέτα δούκα την κυριακή στον γαλατά τροιζινίας. Η ζέτα δούκα είπε χαρακτηριστικά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύεται τον σύντροφό της μιχάλη χατζηαντωνά.

Ζέτα Δούκα - Το Πρωινό - 01/06/2020 - YouTube
Ζέτα Δούκα - Το Πρωινό - 01/06/2020 - YouTube from i.ytimg.com
Τη μονάκριβη κόρη της βάφτισε η ζέτα δούκα την κυριακή στον γαλατά τροιζινίας. Η ταλαντούχα ηθοποιός, μέσα από τα instagram stories της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πάρτι. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Τον απρίλιο του 2016 η ηθοποιός και ο σύζυγός της μιχάλης χατζηαντωνάς καλωσόρισαν στη ζωή τη μικρή θάλεια, που έδωσε νόημα στην καθημερινότητά τους, όπως έχει αποκαλύψει η ευτυχισμένη μαμά. Η ηθοποιός ζέτα δούκα κατήγγειλε ότι δέχτηκε λεκτική και σωματική βία από τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό γιώργο κιμούλη. Η ζέτα δούκα ποζάρει ολόγυμνη σε σπάνιο βίντεο. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη λεκτική και σωματική βία που υπέστη κατά τη διάρκεια της παράστασης «πιο κοντά» από τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό. «δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία.

Τα γενέθλια της κόρης της και οι παραμυθένιες.

Η ζέτα δούκα και ο μιχάλης χατζηαντωνάς παραμένουν full in love και ευτυχισμένοι μετά από τόσα χρόνια σχέσης και το ζευγάρι απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την κόρη του, θάλεια. «δεν έχω να πω κάτι για τον ανδρέα μικρούτσικο. Άλλωστε αυτό φαινόταν και στα χαρακτηριστικά του προσώπου της που έδειχνε πιο όμορφη και πιο ανανεωμένη από ποτέ. Έχω υποστεί βία, αμύνθηκα…» lifestyle. «ήταν πάρα πολύ άσχημη στιγμή! Τη μονάκριβη κόρη της βάφτισε η ζέτα δούκα την κυριακή στον γαλατά τροιζινίας. Η ζέτα δούκα καλεσμένη της εκπομπής «πάμε δανάη» με αφορμή τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις γυναικών που ήρθαν στο προσκήνιο λόγω των καταγγελιών της σοφίας μπεκατώρου αποκάλυψε μια δική της παρενόχληση αλλά όχι σεξουαλικής φύσεως. Η ζέτα δούκα αναθεωρώντας παλαιότερες της απόψεις για την απόκτηση ενός παιδιού, δηλώνοντας κατηγορηματικά τότε πως η μητρότητα δεν ήταν προτεραιότητά της, επιθυμεί πλέον και διακαώς να γίνει μητέρα. Τα γενέθλια της κόρης της και οι παραμυθένιες. Αρχικά, η ζέτα δούκα μιλώντας στο mega αναφέρθηκε στην υγεία της και τα διατροφικά προβλήματα που είχε στο παρελθόν τονίζοντας ότι «ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο. «έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας», συμπλήρωσε η ζέτα δούκα και στην συνέχεια αποκάλυψε πως. Από τις πιο καυτές γυναίκες της ελλάδας είναι η ζέτα δούκα και θυμόμαστε έτσι τα καλύτερα γυμνά της! Μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές, η ζέτα δούκα επέστρεψε πίσω στην καθημερινότητά στην αθήνα και θέλησε να κάνει μία αλλαγή για να ανανεωθεί αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας ήρθε τον προηγούμενο μήνα η ζέτα δούκα, η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση που κρίθηκε απαραίτητη.

Η ηθοποιός σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση η ζέτα: Ξέρω για ανθρώπους σε αυτό το χώρο που παρενοχλούν γυναίκες στην ελλάδα. «άλλο παιδάκι δεν θα έκανα και δεν θα κάνω γιατί δεν με παίρνει. Στο ρόλο της «στέλλας» η ζέτα δούκα. «ήταν πάρα πολύ άσχημη στιγμή!

Ζέτα Δούκα | Η επέμβαση στην οικογένεια και το δημόσιο ...
Ζέτα Δούκα | Η επέμβαση στην οικογένεια και το δημόσιο ... from files.missbloom.gr
«έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας», συμπλήρωσε η ζέτα δούκα και στην συνέχεια αποκάλυψε πως. «δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ο μιχάλης όταν τον γνώρισα δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας… εγώ τον προέτρεψα και τον παρέσυρα να κάνουμε παιδί, εκείνος δεν το είχε στο μυαλό του… η περίοδος που έμεινα έγκυος, ήταν μία περίοδος που με τον μιχάλη είχαμε προσωρινά χωρίσει… για. Η ζέτα δούκα αναθεωρώντας παλαιότερες της απόψεις για την απόκτηση ενός παιδιού, δηλώνοντας κατηγορηματικά τότε πως η μητρότητα δεν ήταν προτεραιότητά της, επιθυμεί πλέον και διακαώς να γίνει μητέρα. Γνωστή για την ευαισθησία της απέναντι στις διατροφικές διαταραχές, η ηθοποιός ζέτα δούκα είναι πρότυπο υγιεινής ζωής. Η ταλαντούχα ηθοποιός, μέσα από τα instagram stories της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πάρτι. Άλλωστε αυτό φαινόταν και στα χαρακτηριστικά του προσώπου της που έδειχνε πιο όμορφη και πιο ανανεωμένη από ποτέ. Έχω υποστεί βία, αμύνθηκα…» lifestyle.

Τη μονάκριβη κόρη της βάφτισε η ζέτα δούκα την κυριακή στον γαλατά τροιζινίας.

Τη μονάκριβη κόρη της βάφτισε η ζέτα δούκα την κυριακή στον γαλατά τροιζινίας. Δεν στάθηκε καν αναγκαίο να βγάλει τα ρούχα της. Για χάριν μιας παλιάς ταινίας, η ηθοποιός ζέτα δούκα, εμφανίζεται ολόγυμνη στο φακό του φωτογράφου της δείτε το βίντεο Σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός, ο γιώργος κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία. Η ζέτα δούκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ελένης μενεγάκη για να μιλήσει για την ζωή της μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού. Έχω υποστεί βία, αμύνθηκα…» lifestyle. Αρχικά, η ζέτα δούκα μιλώντας στο mega αναφέρθηκε στην υγεία της και τα διατροφικά προβλήματα που είχε στο παρελθόν τονίζοντας ότι «ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο. «έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας», συμπλήρωσε η ζέτα δούκα και στην συνέχεια αποκάλυψε πως. Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύεται τον σύντροφό της μιχάλη χατζηαντωνά. Ζέτα δούκα για την υγεία της: «ήταν πάρα πολύ άσχημη στιγμή! 9:52 sophiasonia1987 57 505 просмотров. Η ζέτα δούκα σοκάρει με τις αποκαλύψεις που έκανε πριν από λίγη ώρα στον αέρα της εκπομπής πάμε δανάη στο mega.

Feature Ad (728)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel